Nieuws

Verlenging intekenen met naam in boek 'ONVERGETELIJK - Feyenoord 2016-2017'

Het luxe album 'ONVERGETELIJK - Feyenoord 2016-2017' is nu al een...

Willem Pekelder: Uitgekeken

Zo nu en dan bewandelt Kick uitgevers een ander pad dan het sportieve. Onlangs...

Levering '50 jaar FC Twente'

Het jubileumboek 50 jaar FC Twente is op dit moment in productie...

Willem Pekelder: Uitgekeken

16 - 11 - 2016

Zo nu en dan bewandelt Kick uitgevers een ander pad dan het sportieve. Onlangs hebben wij een boekje uitgegeven van Willem Pekelder (Rotterdam, 1959). Pekelder was tussen 2010 en 2016 tv-recensent voor dagblad Trouw. Zijn honderd beste columns over die periode zijn gebundeld in UITGEKEKEN.

Willem Pekelder is in te huren voor een lezing over Hilversum als nieuwe kerk. Nu de kerk is leeggestroomd en ook andere traditionele verbanden, zoals verenigingen, huwelijken en verzorgingsstaat zijn afgebrokkeld is de televisie onze nieuwe trooster en hulpverlener geworden. Maar de kijker betaalt wel een dure prijs voor die hulp-tv.

Boekingen via 06-54307890. 

« terug

Column

Van Persie wil Bergkamp zijn

Door: Jaap Visser
Datum: 15 - 10 - 2013

Robin van Persie was een vedette in wording en Dennis Bergkamp verkeerde in de late herfst van zijn carrière. De coming man zat in een jacuzzi bij te komen van een Arsenal-training en had zicht op de maestro die nog aan het werk was. Bergkamp kwam terug van een blessure en onderwierp zichzelf aan een exercitie. Hij oefende zijn trap, en zijn aanname. De dertiger was eindeloos in de weer, optimaal geconcentreerd: aannemen, trappen, aannemen, trappen. Elke aanname was perfect, elke trap...