Over Kick

Kick uitgevers, boekenmakers, maar dat niet alleen

In onze oprichtingsakte staat dat het doel van de besloten vennootschap Kick uitgevers is ‘het ontwikkelen, produceren en uitgeven van (multi)mediaproducten in het algemeen en van boeken in het bijzonder, alsmede het geven van adviezen en begeleiding op dit gebied’.

Boeken maken, dat doen wij dus in de eerste plaats, en dan hoofdzakelijk sportboeken. Maar er zijn ook plannen voor radio- en televisiedocumentaires met medewerking van Kick. Bovendien zijn wij gevraagd om te adviseren bij filmproducties en het inrichten van tentoonstellingen in onder meer het Nationaal Voetbalmuseum in Middelburg.

De boekenmakers van Kick zijn in te huren voor het leveren van teksten, vormgeving en allerhande adviezen en begeleiding voor journalistieke producties en andere creatieve uitingen.

Column

Van Persie wil Bergkamp zijn

Door: Jaap Visser
Datum: 15 - 10 - 2013

Robin van Persie was een vedette in wording en Dennis Bergkamp verkeerde in de late herfst van zijn carrière. De coming man zat in een jacuzzi bij te komen van een Arsenal-training en had zicht op de maestro die nog aan het werk was. Bergkamp kwam terug van een blessure en onderwierp zichzelf aan een exercitie. Hij oefende zijn trap, en zijn aanname. De dertiger was eindeloos in de weer, optimaal geconcentreerd: aannemen, trappen, aannemen, trappen. Elke aanname was perfect, elke trap...