Actueel

Boek Go Ahead Eagles komt vier maanden later

  • Nieuws
  • 24 november 2017
  • door ruud
H

Het imposante boek over 115 jaar Go Ahead en Go Ahead Eagles zal enkele maanden later dan gepland verschijnen. Dit deel 9 in de reeks ‘De Eredivisie Bibliotheek’ heeft een omvang van circa 650 blz. en is voorzien van vele honderden, vaak exclusieve foto’s. In deze unieke reeks clubboeken zijn eerder de delen Feyenoord, FC Groningen (inclusief GVAV), FC Utrecht (inclusief DOS, Elinkwijk en Velox), NAC, Sparta, PSV, SC Cambuur en FC Twente verschenen.

In deze ‘stoeptegels’ wordt de volledige geschiedenis van de desbetreffende club in woord en beeld vastgelegd. De club kan van begin tot eind – van wedstrijd tot wedstrijd en van speler tot speler – worden gevolgd.

Als klassieke club behoort Go Ahead Eagles tot de ereclubs in Nederland. Maar liefst vier keer werd Go Ahead in de periode vóór de Tweede Wereldoorlog kampioen van Nederland. Derhalve is het logisch dat ook deze club een plek krijgt in ‘De Eredivisie Bibliotheek’ van Kick uitgevers. Het boek wordt in nauwe samenwerking met Go Ahead Eagles en de amateurclub DVV Go Ahead gerealiseerd.

 

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het boek over Go Ahead in december 2017 zou verschijnen. Die termijn is nu verlegd naar april 2018.

Deel deze pagina:

Meer actualiteiten