Shop

Johan Neeskens wereldvoetballer – LUXE EDITIE

Cocky’s bar: steen om de nek van Johan Neeskens

Johan Neeskens als gelegenheidsdeejay in Cocky’s Bar, de Zaandamse uitgaanstent die hem bijna de das om deed. Neesie was geliefd en verleidingen dienden zich van alle kanten aan. Op het veld was hij de dappere krijger met het engelengezicht, daarbuiten was hij lief verlegen en ontwapenend met zijn mooie lach.

Het publiek op de tribunes scandeerde zijn naam, vrouwen vroegen zijn aandacht en zakenjongens vonden hem interessant. Johan stapte in de val van een ogenschijnlijk interessante investering die Cocky’s Bar heette. Uiteindelijk moest een transfer van Ajax naar Barcelona Neeskens van de financiële misère verlossen.


Eindelijk is er een boek dat Johan Neeskens eer aandoet. In kloek formaat van 30 x 30 cm reist ‘De Nees’ samen met auteur Jaap Visser door zijn rijke voetbalcarrière. Van Ajax tot Barcelona en van Oranje tot Groningen.

  • Jaap Visser
  • 264
  • 300 x 300 mm
  • 978-94-915-5580-0
978-94-915-5580-0-1

59,95

gesigneerd en genummerd exemplaar!
  • Luxe editie in een cassette
  • Genummerd in een gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren!
  • Bevat een foto met originele handtekening

Snelle levering

Mits voorradig, wordt het boek binnen 2 dagen verzonden

Binnen 7 dagen retour

Boeken, mits in de originele verpakking, kunnen binnen 7 dagen gratis retour worden gezonden.

Persoonlijke klantenservice

Heeft u een vraag over een boek? We staan u graag persoonlijk te woord: 010 – 4852821

A

Altijd en overal was Johan Neeskens de favoriet van de toeschouwers: bij Ajax, in de gouden beginjaren zeventig van de vorige eeuw, bij het Nederlands Elftal en in het Camp Nou van FC Barcelona.

Johan Neeskens voetbalde op het ritme van het publiek. Galmde zijn naam door het stadion dan liep hij nog harder, tackelde hij nog fanatieker, trapte en kopte hij nog beter. ‘Ik kleunde er altijd in, met volle overgave, en dat ik soms bont en blauw werd getrapt, deed me niets. Zo lang je kunt blijven lopen, kun je voetballen. Ook met pijn.

Deze luxe editie komt in cassette, is genummerd in een gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren én bevat een foto met originele handtekening van Johan Neeskens! Voor wie dit allemaal te gortig is, hebben wij de standaard editie.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken