Shop

Johan Neeskens wereldvoetballer – LUXE EDITIE

Ogen dicht en rammen maar?

Aanvoerder Johan Neeskens van RCH A1 neemt een strafschop, anders dan dat hij op het WK 1974 zal doen: niet op volle kracht. Neeskens nu: ‘Zet er maar bij dat hij erin ging. Ik heb als jeugdspeler namelijk nooit vanaf elf meter gemist.’ Op dat legendarische WK in West-Duitsland stapte De Nees opeens als penalty-specialist in de schijnwerpers. Hoog en kiezelhard kogelde hij raak alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. En dat was het ook.

Bij Ajax, waar niet hij maar de trefzekere technicus Gerrie Mühren de pingels nam, had hij eindeloos geoefend op het zo hard mogelijk schieten. ‘Maar niet met de ogen dicht, ik hield ze strak op de bal gericht.’


Eindelijk is er een boek dat Johan Neeskens eer aandoet. In kloek formaat van 30 x 30 cm reist ‘De Nees’ samen met auteur Jaap Visser door zijn rijke voetbalcarrière. Van Ajax tot Barcelona en van Oranje tot Groningen.

  • Jaap Visser
  • 264
  • 300 x 300 mm
  • 978-94-915-5580-0
978-94-915-5580-0-1-1-1

59,95

  • Luxe editie in een cassette
  • Genummerd in een gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren!
  • Bevat een foto met originele handtekening

Snelle levering

Mits voorradig, wordt het boek binnen 2 dagen verzonden

Binnen 7 dagen retour

Boeken, mits in de originele verpakking, kunnen binnen 7 dagen gratis retour worden gezonden.

Persoonlijke klantenservice

Heeft u een vraag over een boek? We staan u graag persoonlijk te woord: 010 – 4852821

A

Altijd en overal was Johan Neeskens de favoriet van de toeschouwers: bij Ajax, in de gouden beginjaren zeventig van de vorige eeuw, bij het Nederlands Elftal en in het Camp Nou van FC Barcelona.

Johan Neeskens voetbalde op het ritme van het publiek. Galmde zijn naam door het stadion dan liep hij nog harder, tackelde hij nog fanatieker, trapte en kopte hij nog beter. ‘Ik kleunde er altijd in, met volle overgave, en dat ik soms bont en blauw werd getrapt, deed me niets. Zo lang je kunt blijven lopen, kun je voetballen. Ook met pijn.

Deze luxe editie komt in cassette, is genummerd in een gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren én bevat een foto met originele handtekening van Johan Neeskens! Voor wie dit allemaal te gortig is, hebben wij de standaard editie.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken