Shop

Johan Neeskens wereldvoetballer – LUXE EDITIE

Johan Neeskens onderuit bij voetbalvader Sjakie Swart

Onderuit op bank en fauteuil op de zaterdagavond, Sjakie Swart en zijn dertien jaar jongere voetbalzoon Johan Neeskens. Ajax’ ervaren rot op de rechtsbuitenplaats nam Neessie op zaterdag in huis. Lekker eten in de woning achter de sigarenzaak in de Pontanusstraat, douchen, badjassen aan en onderuit voor de tv, Duits voetbal kijken, de Sportschau. En Sjaaks vrouw Andrea serveerde er stukjes leverworst met zilveruitjes bij.

En als de ouwe en jonge Ajacied zich op zondagochtend voor de wedstrijd meldden bij het verzamelpunt Hoopman, de bodega op het Leidseplein, klonk het: ‘Kijk, daar heb je vader en zoon.’


Eindelijk is er een boek dat Johan Neeskens eer aandoet. In kloek formaat van 30 x 30 cm reist ‘De Nees’ samen met auteur Jaap Visser door zijn rijke voetbalcarrière. Van Ajax tot Barcelona en van Oranje tot Groningen.

  • Jaap Visser
  • 264
  • 300 x 300 mm
  • 978-94-915-5580-0
978-94-915-5580-0-1-1

59,95

  • Luxe editie in een cassette
  • Genummerd in een gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren!
  • Bevat een foto met originele handtekening

Snelle levering

Mits voorradig, wordt het boek binnen 2 dagen verzonden

Binnen 7 dagen retour

Boeken, mits in de originele verpakking, kunnen binnen 7 dagen gratis retour worden gezonden.

Persoonlijke klantenservice

Heeft u een vraag over een boek? We staan u graag persoonlijk te woord: 010 – 4852821

A

Altijd en overal was Johan Neeskens de favoriet van de toeschouwers: bij Ajax, in de gouden beginjaren zeventig van de vorige eeuw, bij het Nederlands Elftal en in het Camp Nou van FC Barcelona.

Johan Neeskens voetbalde op het ritme van het publiek. Galmde zijn naam door het stadion dan liep hij nog harder, tackelde hij nog fanatieker, trapte en kopte hij nog beter. ‘Ik kleunde er altijd in, met volle overgave, en dat ik soms bont en blauw werd getrapt, deed me niets. Zo lang je kunt blijven lopen, kun je voetballen. Ook met pijn.

Deze luxe editie komt in cassette, is genummerd in een gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren én bevat een foto met originele handtekening van Johan Neeskens! Voor wie dit allemaal te gortig is, hebben wij de standaard editie.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken