Shop

KEIZER – Keizerlijke editie (Ajax ledenaanbieding)

Dit rijk geïllustreerde boek is een hommage aan het genie Piet Keizer en bevat ook zijn voetbalnalatenschap, Piets visie op het spel dat hem innig lief was.

De KEIZERLIJKE EDITIE is een genummerd exemplaar van een gelimiteerde oplage van 1100. Het boek is in linnen uitgevoerd en wordt in een luxe box geleverd, samen met een uniek kunstwerk van Kamp Seedorf.

Exclusief voor leden van de vereniging Ajax wordt gratis een uitvergrote foto naar keuze meegeleverd. U kunt uw favoriete foto selecteren in de winkelwagen.

Er is ook een STANDAARD EDITIE beschikbaar voor €39,95

  • Bart Jungmann, Jaap Visser
  • 978-94-91555-50-3
  • 264
  • 30 x 30 cm
978-94-91555-50-3-2

99,95

Wissen

Snelle levering

Mits voorradig, wordt het boek binnen 2 dagen verzonden

Binnen 7 dagen retour

Boeken, mits in de originele verpakking, kunnen binnen 7 dagen gratis retour worden gezonden.

Persoonlijke klantenservice

Heeft u een vraag over een boek? We staan u graag persoonlijk te woord: 010 – 4852821

Z

Zoals hij was er maar één. Piet Keizer prikkelde en tartte de verbeelding. Soms was hij beter dan de beste, soms genialer dan Johan Cruijff, van wie hij mentor, leermeester en bij tijd en wijle rivaal was.
Hij was ongenaakbaar en eigenzinnig, als sportman én als mens. Hij werd mysterieus gevonden en een nukkig persoon genoemd. Riep iemand op straat dat hij vroeger zo had genoten van de voetballer Piet Keizer, dan antwoordde hij slechts: ‘Ik ook’.

Sjaak Swart mag dan Mister Ajax zijn, Piet Keizer was minstens zo geliefd. Kamp Seedorf bewijst dit met het levensgrote street-art dat zij op het Olympisch Stadion plaatsten.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken