L

Langs deze weg willen wij u informeren over de verschijning van de delen 3 (STRIJD) en 4 (BEVRIJD) van de 4-delige reeks WO2 in kleur. Van oude en vaak beschadigde zwart-beelden overtuigende kleurimpressies maken, is een mooi, maar ook intensief proces. Datzelfde geldt voor het schrijven van de begeleidende teksten. Wij werken met groot enthousiasme aan dit omvangrijke project, maar willen graag wat meer tijd nemen voor het vervaardigen van de resterende delen. Wij denken die tijd nodig te hebben om dezelfde hoge kwaliteit te kunnen leveren die de delen 1 (ONHEIL) en 2 (ONDERDRUKKING) kenmerken.

Het doet ons veel deugd dat de eerste boeken in onze reeks zo positief zijn ontvangen. De vele lovende reacties zijn voor ons de bevestiging dat wij met onze beeldkeuzes, het bewerken van de foto’s en het schrijven van de teksten tot mooie en interessante boeken komen. En om de delen 3 en 4 net zo goed te krijgen, hebben wij de verschijning van STRIJD verschoven naar juli 2023, en van BEVRIJD naar november 2023.

Onze excuses voor dit ongemak, dat wij zullen proberen weg te nemen door de twee laatste WO 2-boeken nog mooier te maken dan wij vooraf voor mogelijk hielden.