Actueel

Een stoeptegel voor ‘Kowet’

  • Nieuws
  • 07 augustus 2017
  • door ruud
Z

Zeearend en clubmascotte Harley showde vervaarlijk zijn reusachtige vleugels, het supportersvolk moest dekking zoeken tegen een zomerse plensbui en de plaatselijke held Joey Suk krabbelde handtekening na handtekening op papier en kledingstukken die hem door de Go Ahead-fans werden aangereikt.

Zaterdag 5 augustus trok de Open Dag van Go Ahead Eagels ondanks de dreigende wolken die boven Deventer waren samengepakt (en waaruit het ook daadwerkelijk een tijdlang hoosde) zo’n tienduizend belangstellenden. Tientallen van hen lieten zich fotograferen bij de stand waar Kick uitgevers reclame maakte voor het jubileumboek van Go Ahead Eagels (115 jaar) dat eind dit jaar zal verschijnen in de reeks van ‘stoeptegels’ die de Eredivisie-bibliotheek zal vormen.

Julie Vielvoije portretteerde de Eagels-fans in een trainerscolbertje met logo van de club. Die foto kunnen de fans terugzien op een gepersonaliseerde openingspagina van het door hen bestelde boek. Gevoegd bij hun favoriete Go Ahead-elftal dat zij online kunnen samenstellen. Een mooi en succesvol extraatje van Kick uitgevers.

Deel deze pagina:

Meer actualiteiten