Actueel

Het megaboek ZEELAND

  • Nieuws
  • 05 november 2018
  • door kickinfo
Z

ZEELAND wordt het megaboek dat de provincie van zee & land in de breedst mogelijke zin laat zien. Vanaf de oertijd en de wordingsgeschiedenis van de Zeeuwse archipel tot aan de dag van vandaag.

ZEELAND gaat over roerige tijden en over vredige tijden. Over voorspoed en tegenspoed. Over de oorlogen die deze strategisch gelegen provincie in de loop der eeuwen te verwerken heeft gekregen. Over de landbouw. De visserij. Over de eeuwige strijd tegen het water. De economie. Over kunst & cultuur. Sport & spel. Over grote wielrenners en grote voetballers. Over het Zeeuwse DNA en de Zeeuwse ziel. Over markante Zeeuwen. De Zeeuwse politiek. En over dorpen, steden, ook over verdronken dorpen en verdwenen steden. En over alle (voormalige) eilanden met hun eigen specifieke karakter.

Een auteurscollectief met onder anderen Kees Slager, directeur van het Zeeuws Archief Hannie Kool-Blokland en de journalisten Peter de Jonge, Eugène de Kok, Jaap Visser en Matty Verkamman zal drie jaar werken aan dit in alle opzichten monumentale boek.

Voor ZEELAND kan tot aan de verschijning van het boek aan het einde van 2021 worden gespaard via 36 maandelijkse termijnen van € 25,- plus een intekenbedrag per 1 januari 2019 van € 100,-. Wie per 1 januari 2019 bij de reservering meteen het volledige bedrag wil afrekenen, krijgt een korting van € 100,- op de aankoopprijs van € 1.000,-

Reserveer hier het megaboek ZEELAND.

PAGINA’S: 800
FORMAAT: 50 x 50 cm
UITVOERING: In leer gebonden
OPTIONEEL: Een eigen, exclusief eerste hoofdstuk van 2, 4, 6 of maximaal 8 blz. over uw bedrijf of uw familie dat in drukkwaliteit in het boek wordt meegebonden.

Deel deze pagina:

Meer actualiteiten