Shop

Noord-Beveland

Na het deel 1 over Tholen / Sint-Philipsland, wordt in deel 2 nu de volledige geschiedenis van Noord-Beveland getoond. In een omvang van 704 blz., in groot formaat en met een gewicht van 5 kilo krijgt het eiland in woord & beeld (1.470 foto’s en illustraties !) een bijzonder boek en ook de aandacht die het verdient.

  • u kunt er voor kiezen het boek af te halen (Le Grand Bazar – Kortgene) of te laten versturen

 

  • Arie van Steensel, Eugène de Kok, Gerard van der Wal, Paul de Schipper, Peter de Jonge, Rinus Antonisse, Rinus Breure †, Kees Slager, Matty Verkamman
  • 978-94-91555-55-8
  • 240 x 330 mm
978-94-91555-55-8

79,00

Uitverkocht

Uitverkocht
  • We doen er alles aan om bestellingen binnen 2 dagen te leveren
D

Dr. Arie van Steensel beschrijft de geschiedenis van Noord-Beveland voordat het eiland in 1532 in het water van de Schelde verdwijnt, om aan het einde van de 16e eeuw weer boven water te komen. Alle aspecten van dit eiland komen in de eeuwen nadien – tot aan de dag van vandaag – aan de orde. Met meeslepende verhalen en interviews, geschreven door een collectief van vooraanstaande Zeeuwse journalisten en subliem vormgegeven door het bedrijf Waterpaard van Lenny van Broekhoven en Onno de Graaf. Een schitterend boek over mensen die het op dit eiland eeuwenlang zwaar hebben gehad in de strijd om het bestaan. Maar ook een boek dat laat zien hoe het eiland er in alle opzichten bovenop is gekomen en nu als een pareltje in de zuidwestelijke Delta wordt gezien.

 

Houd me op de hoogte

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over dit boek.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken