Shop

WO2 in kleur – deel 2 – onderdrukking

In deel 2 van de vierdelige reeks WO2 in kleur, getiteld ONDERDRUKKING, brengt colourist Jakob Lagerweij op magistrale wijze de eerste jaren van de Duitse bezetting in beeld. ONDERDRUKKING gaat over het dagelijks leven met de vijand in Nederland en België, de collaboratie, het opkomende verzet tegen de grimmiger wordende Duitse overheersing en het begin van de jodenvervolging, de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid. En verder: the Battle of Britain, de strijd in de Pacific, de Japanse inval in Nederlands-Indië, Operatie Barbarossa en de overige strijdtonelen van de volledig ontvlamde wereldoorlog.

  • Deel 1 (ONHEIL) is in december 2022 verschenen, deel 3 (STRIJD) in juli 2023. Deel 4 (BEVRIJD) zal verschijnen in november 2023

  • Begeleidende teksten van Jaap Visser, Matty Verkamman en Ad van Liempt

  • Bij reservering van alle vier delen is de verzending gratis

  • Jakob Lagerweij, Jaap Visser, Matty Verkamman en Ad van Liempt
  • 978-94-91555-58-9
  • 24 x 30,5 cm
978-94-91555-58-9-1
D

De magie van het inkleuren. Jakob Lagerweij, een van ’s werelds beste colouristen, weet als geen ander de historie in beeld te brengen. ‘Door een zwart-wit foto in te kleuren, geef je het beeld een nieuwe dimensie. Kleur brengt beleving en detail. Je kunt je daardoor veel beter verplaatsen in vroeger tijden.’ WO2 IN KLEUR is een vierdelige reeks die de hele Tweede Wereldoorlog omvat, waarbij de focus op Nederland en België ligt. Kick Uitgevers neemt de kijkers en lezers mee op een buitengewoon fascinerende tijdreis door de meest bewogen periode van de vorige eeuw. VOLLEDIG IN KLEUR!

sluiten