Shop

Nostalgische voetbalkalender NAC – 2021

In deze zorgelijke tijden van lege tribunes neemt Kick uitgevers je mee terug naar de voetbalromantiek. Op groot formaat (A2) is er nu de Nostalgische voetbalkalender NAC – 2021. Dertien iconische foto’s over de clubgeschiedenis – alle in prachtige kleuren – laten je terugkeren naar de droomwereld van het voetbal. De in dit métier gespecialiseerde Jakob Lagerweij heeft de platen uit de oude doos op een fenomenale manier kleur gegeven. Van modernere tijden zijn de mooiste kleurendia’s gebruikt.

  • 42 x 59,4 cm (A2)
7423427018077

24,95

Uitverkocht

Uitverkocht
N

Nooit te zien geweest: het elftal van NAC in prachtige kleuren in de week van het behaalde landskampioenschap in 1921! Mét de grote Rat Verlegh en ook nog met de kort hierna dodelijk verongelukte supermidvoor Jo Schot. De NAC-supporter ziet in adembenemende foto’s ook de andere helden van nieuwe generaties terug. De winnaars van de KNVB-Beker in 1973. Clubiconen als Frans Bouwmeester, Ton Lokhoff, Bertus Quaars en Pierre van Hooijdonk. Het elftal dat in 2003 op een onvergetelijke manier vierde werd in de Eredivisie en in Newcastle werd gevolgd door duizenden aanhangers. NAC’s record-international Kees Kuijs op de sublieme foto die in 1962 van hem werd gemaakt. Het team voor het seizoen 1958-’59 in slagorde. Het promotiefeest van 1966 in Alkmaar. De sfeer van de B-Side. Het Avondje NAC. Alles in fantastische kleuren en op bewaar-formaat afgedrukt.

De Nostalgische voetbalkalender NAC – 2021 is – zo is het streven – de start van een voortaan jaarlijks terugkerende traditie!

Houd me op de hoogte

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over dit boek.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken