Feyenoord de Grootste

H

Het reusachtige boek Feyenoord de Grootste, 51 bij 51 centimeter en 860 bladzijden dik, is een waar kunstobject waarin kijker en lezer worden meegevoerd op een fascinerende tocht door de rijke geschiedenis van de kampioen van Nederland.

Aan dit meesterstuk van Kick uitgevers hebben art director Ruud Verkamman en hoofdauteur Jaap Visser twee jaar lang met een uitgelezen team van medewerkers gewerkt.

 

Feyenoord de grootste? Jazeker, want Feyenoord, met zijn Kuip, met zijn rijke en roemruchte historie, met zijn landstitels, Europa Cups en Wereldbeker, is groots in alles, in hoogte- en dieptepunten, in juichen en treuren, en Feyenoord is ontegenzeggelijk de club met de grootste emoties. Vandaar die titel.

Feyenoord de grootste wordt in september 2016 glansrijk ontvangen. De reacties zijn eensluidend juichend. Het is zoals clubicoon Ove Kindvall, Feyenoords Zweedse prijsschutter, die in de Europa Cup-finale van 1971 het winnende doelpunt maakte, zich bij de presentatie liet ontvallen: ‘Wat is dit ongelooflijk mooi. Kijk dan, kippenvel op mijn armen.’

Het boek is te bestellen op feyenoorddegrootste.nl

AUTEURS Jaap Visser, Jan D. Swart, Matty Verkamman, Bart Vlietstra e.a.

ISBN 978-949-1555-77-0

PAGINA’S 860

FORMAAT 51 x 51 cm

UITVOERING in leer gebonden, met rechte rug

OPTIONEEL een houten standaard kan additioneel worden meegeleverd