Shop

Nostalgische voetbalkalender Ajax – 2021

In deze zorgelijke tijden van lege tribunes neemt Kick uitgevers je mee terug naar de voetbalromantiek. Op groot formaat (A2) is er nu de Nostalgische voetbalkalender Ajax – 2021. Dertien iconische foto’s over de clubgeschiedenis – alle in prachtige kleuren – laten je terugkeren naar de droomwereld van het voetbal. De in dit métier gespecialiseerde Jakob Lagerweij heeft de platen uit de oude doos op een fenomenale manier kleur gegeven. Van modernere tijden zijn de mooiste kleurendia’s gebruikt.

  • 42 x 59,4 cm (A2)
7423410742798

24,95

Uitverkocht

Uitverkocht
  • We doen er alles aan om bestellingen binnen 2 dagen te leveren
D

Daar staan ze dan: verzorger Salo Muller in zijn hemelsblauwe trainingspak, Johan Cruijff op kousenvoeten, met naast hem Sjaak Swart en Theo van Duivenbode. Het is 7 juni 1967 en zojuist heeft Klaas Nuninga met een doelpunt in de verlenging NAC als tegenstander in de Bekerfinale verslagen. De kalender laat ook het beeld van het Ajax in 1911 zien. Zie ze zitten, de antieke helden voor de houten tribune, die is volgestroomd met heren en enkele dames; iedereen met hoed of pet. Ook die fascinerende plaat is in kleur, net als alle andere foto’s. Rinus Michels jubelt in de amateurtijd bij een doelpunt dat hij tegen HBS heeft gemaakt. In 1957 is Michels er als speler ook nog bij als hij poseert met de Ajax-ploeg die zich dan als de eerste kampioen van de Eredivisie mag laten kronen. Ook te zien: prachtige beelden van de gewonnen Europa Cup-finales tegen Panathinaikos (1971), Inter Milaan (1972) en Juventus (1973). De kalender wordt afgesloten met jongere sterren uit de Ajax-geschiedenis: Marco van Basten, Frank Rijkaard, Jari Litmanen, Zlatan Ibrahimovic en Frenkie de Jong.

De Nostalgische voetbalkalender Ajax – 2021 is – zo is het streven – de start van een voortaan jaarlijks terugkerende traditie!

Houd me op de hoogte

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over dit boek.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken