Shop

Nostalgische voetbalkalender Ajax – 2021

In deze zorgelijke tijden van lege tribunes neemt Kick uitgevers je mee terug naar de voetbalromantiek. Op groot formaat (A2) verschijnt in de derde week van november de Nostalgische voetbalkalender Ajax – 2021. Dertien iconische foto’s over de clubgeschiedenis – alle in prachtige kleuren – laten je terugkeren naar de droomwereld van het voetbal. De in dit métier gespecialiseerde Jakob Lagerweij heeft de platen uit de oude doos op een fenomenale manier kleur gegeven. Van modernere tijden zijn de mooiste kleurendia’s gebruikt.

  • De kalender wordt rond 25 november zonder verzendkosten verstuurd.
  • 42 x 59,4 cm (A2)
7423410742798

24,95

met unieke foto's die u nooit eerder in kleur zag!
  • Reservering
  • Beperkte oplage

Snelle levering

Mits voorradig, wordt het boek binnen 2 dagen verzonden

Binnen 7 dagen retour

Boeken, mits in de originele verpakking, kunnen binnen 7 dagen retour worden gezonden.

Persoonlijke klantenservice

Heeft u een vraag over een boek? We staan u graag persoonlijk te woord: 010 – 4852821

D

Daar staan ze dan: verzorger Salo Muller in zijn hemelsblauwe trainingspak, Johan Cruijff op kousenvoeten, met naast hem Sjaak Swart en Theo van Duivenbode. Het is 7 juni 1967 en zojuist heeft Klaas Nuninga met een doelpunt in de verlenging NAC als tegenstander in de Bekerfinale verslagen. De kalender laat ook het beeld van het Ajax in 1911 zien. Zie ze zitten, de antieke helden voor de houten tribune, die is volgestroomd met heren en enkele dames; iedereen met hoed of pet. Ook die fascinerende plaat is in kleur, net als alle andere foto’s. Rinus Michels jubelt in de amateurtijd bij een doelpunt dat hij tegen HBS heeft gemaakt. In 1957 is Michels er als speler ook nog bij als hij poseert met de Ajax-ploeg die zich dan als de eerste kampioen van de Eredivisie mag laten kronen. Ook te zien: prachtige beelden van de gewonnen Europa Cup-finales tegen Panathinaikos (1971), Inter Milaan (1972) en Juventus (1973). De kalender wordt afgesloten met jongere sterren uit de Ajax-geschiedenis: Marco van Basten, Frank Rijkaard, Jari Litmanen, Zlatan Ibrahimovic en Frenkie de Jong.

De Nostalgische voetbalkalender Ajax – 2021 is – zo is het streven – de start van een voortaan jaarlijks terugkerende traditie!

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken