Shop

De Doorbraak

Het seizoen 2012-2013 is zó onvergetelijk voor de enorme aanhang van Feyenoord, dat Kick uitgevers in samenwerking met Feyenoord een groots en meeslepend herinneringsboek over dit bijzondere voetbaljaar heeft uitgegeven: honderden bladzijden dik, alle feiten en verhalen op een rij; van wedstrijd tot wedstrijd, voorzien van honderden foto’s.

  • Matty Verkamman
  • 978-94-915-5512-1
  • 220 x 285 mm
978-94-915-5512-1

29,90

Uitverkocht

Uitverkocht
H

Het seizoen 2012-2013 zal voor Feyenoord altijd onvergetelijk blijven. Dit was het jaar van ‘De Doorbraak’. Van de sympathie die Feyenoord in heel het land scoort met de succesvolle inpassing van een groot aantal jeugdspelers. Van de definitieve vestiging van Ronald Koeman als topcoach. Van Graziano Pellè die bij zijn komst meer vraagtekens dan uitroeptekens opriep, maar zich bij Feyenoord als een onmisbaar aanspeelpunt én goalgetter ontwikkelde. Van Feyenoord als hofleverancier van het Nederlands elftal!

Het seizoen 2012-2013 is zó onvergetelijk voor de enorme aanhang van Feyenoord, dat Kick uitgevers in samenwerking met Feyenoord en Wegener Media  een groots en meeslepend herinneringsboek over dit bijzondere voetbaljaar heeft uitgegeven: honderden bladzijden dik, alle feiten en verhalen op een rij; van wedstrijd tot wedstrijd, voorzien van honderden foto’s.

Houd me op de hoogte

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over dit boek.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken