Shop

Feyenoord Onvergetelijk

Wat was het verlangen groot en wat was de vreugde groots. Zelden ging er zo’n zucht van opluchting door Rotterdam om een sportieve prestatie als na de vijftiende landstitel van Feyenoord. Nooit sinds mei 1970 stond de anders zo nuchtere stad zó op z’n kop als op 14 mei 2017. Achttien jaar moest Feyenoord wachten op een nieuw kampioenschap en elk jaar leek het verlangen en de toenemende pijn van het gemis groter te worden. Feyenoord, Rotterdam en de honderdduizenden Feyenoorders elders in het land snakten als nooit tevoren naar de titel die anders is dan alle veertien voorgaande, door de jarenlange hunkering misschien wel de mooiste.

  • Jaap Visser, Mark Lievisse Adriaanse, Matty Verkamman
  • 978-94-915-5599-2
  • 300 x 300 mm
978-94-915-5599-2

34,95

Op voorraad

  • We doen er alles aan om bestellingen binnen 2 dagen te leveren

Vaak samen gekochte producten

+
Prijs voor beide: Oorspronkelijke prijs was: €59,90.Huidige prijs is: €56,90. Bespaar 3,00
W

Wilskracht en veerkracht brachten Feyenoord een onvergetelijk seizoen waarin twee keer werd gewonnen van regerend kampioen PSV. Feyenoord onttroonde de landskampioen en Mark Lievisse Adriaanse en Matty Verkamman reconstrueren de route naar Feyenoords veertiende landstitel. Jaap Visser blikt terug op de dertien eerdere kampioenschappen.

Dit boek heeft het spectaculaire formaat van 30 bij 30 centimeter, de grootte van de aloude elpeehoes en staat vol met schitterende fotografie.

Bovendien is dit kampioensalbum voorzien van een luxe bewaardoos.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken