Shop

Het Ajax Shirt – De glorie van rood & wit (Sjaak Swart editie)

In dit spectaculaire boek wordt de eindeloze verscheidenheid aan Ajax-shirts op glorieuze wijze weergegeven met honderden wedstrijdgedragen shirts en hun eigen meeslepende verhalen. Kick uitgevers en een kwartet verwoede verzamelaars hebben de handen ineen geslagen om dit ultieme standaardwerk van het Ajax-shirt te kunnen realiseren.

Deze editie is gesigneerd door Sjaak Swart!

U kunt ook de gesigneerde Bergkamp of Litmanen editie bestellen voor € 59,95

  • Jaap Visser
  • 978-94-91555-51-0
  • 28,5 x 28,5 cm
978-94-91555-51-0

49,95

Uitverkocht

Uitverkocht
  • We doen er alles aan om bestellingen binnen 2 dagen te leveren
I

I Het karakteristieke Ajax-shirt is door het magazine France Football uitgeroepen tot het mooiste voetbalshirt ooit. Maar er is nog veel meer dan het klassieke wit met de rode baan. De eindeloze verscheidenheid aan Ajax-shirts wordt in dit spectaculaire boek op prachtige wijze weergegeven. Honderden daadwerkelijk gedragen wedstrijdshirts en hun eigen meeslepende verhalen maken dit standaardwerk tot een must voor de Ajax-supporter.

Behalve een standaarduitvoering verschijnen er ook super de luxe iconenedities met heel veel extra’s. Aan drie publiekslievelingen uit de glorieuze Ajax-geschiedenis wordt een speciale editie gewijd: de Dennis Bergkamp editie, de Stanley Menzo editie (uitverkocht) en de Jari Litmanen editie.

Houd me op de hoogte

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over dit boek.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken