Shop

In de geest van Cruijff en Keizer

Met zo veel mogelijk spelers aanvallen, voetballen op de helft van de tegenstander, die aanpak typeerde volgens Piet Keizer grote en succesvolle Ajax-trainers als Rinus Michels en Johan Cruijff. Peter Bosz zag hij nog lang genoeg aan het werk om te kunnen beweren dat die een trainer in de geest van Michels en Cruijff zou kunnen worden, vooral ook omdat hij creatieve spelers vrijheid geeft. Zoon Rins: ‘Wat Piet wilde zien was: lef tonen bij balbezit, vooruit spelen en ook onder druk voetballend naar een uitweg zoeken. De kenmerken begon hij terug te zien bij Ajax. Het beviel mijn vader welke kant het onder Bosz opging.’

  • Jaap Visser, Matty Verkamman
  • 978-94-915-5530-5
  • 300 x 300 mm
978-94-915-5530-5

29,95

Uitverkocht

Uitverkocht
I

In de geest van zijn grootste iconen Johan Cruijff en Piet Keizer heeft een jong en frivool Ajax in het seizoen 2016-2017 de harten veroverd van supporters en liefhebbers in binnen- en buitenland. De auteurs Jaap Visser en Matty Verkamman beschrijven de parallellen met het grote Ajax dat zich vijftig jaar geleden vormde.

Dit boek heeft het spectaculaire formaat van 30 bij 30 centimeter, de grootte van de aloude elpeehoes en staat vol met schitterende fotografie.

Houd me op de hoogte

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over dit boek.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken