Shop

Kamp Cruijff

Sjoerd Mossou (34), winnaar van de Hard grasprijs 2011, geniet tot de dag van vandaag van het aandoenlijke amateurisme, de potsierlijke praatjesmakers én van de schoonheid van het voetbal. Sjoerd is bovenal een liefhebber. Als u bij het lezen van Kamp Cruijff, een bundeling van zijn beste stukken uit het AD, weer een klein beetje meer van voetbal gaat houden, dan is zijn missie geslaagd.

  • Sjoerd Mossou
  • 978-94-915-5500-8
  • 140 x 200 mm
978-94-915-5500-8

14,95

Uitverkocht

Uitverkocht
N

Nee, de wereld van het topvoetbal is lang niet zo groot als dat van de buitenkant lijkt, schrijft Sjoerd Mossou. Zit je er eenmaal midden in, dan blijken zogenoemde grootheden als PSV, Ajax of Feyenoord nogal klein, niet veel groter dan een warenhuis of vleesfabriek.

Sjoerd Mossou (34), winnaar van de Hard grasprijs 2011, zit in die voetbalwereld, al jaren, schreef er rake columns en reportages over en geniet tot de dag van vandaag van het aandoenlijke amateurisme, de potsierlijke praatjesmakers én van de schoonheid van het spel. Sjoerd is bovenal een liefhebber. Als u bij het lezen van Kamp Cruijff, een bundeling van zijn beste stukken uit het AD, weer een klein beetje meer van voetbal gaat houden, dan is zijn missie geslaagd.

Houd me op de hoogte

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over dit boek.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken