Shop

Trilogie – Ajax heeft de Europa Cup

Wanneer het trainer Rinus Michels als een drilsergeant is gelukt de vrijblijvendheid uit Ajax te ranselen, begint de zegetocht. Eerst door Nederland, daarna wordt Europa veroverd. Ajax is Johan Cruijff en Piet Keizer in een hecht collectief. In de Europa Cup zijn de Amsterdammers drie seizoenen aaneen ongenaakbaar en onder Michels’ opvolger Stefan Kovács schittert de rood-witte diamant als een briljant.

In beperkte oplage is ook de Deluxe editie te bestellen, mét Ajax-sweater en in chique doos geleverd. U kunt kiezen uit de editie Sjaak Swart, Johnny Rep of Ruud Krol. De labels aan de sweater – gemaakt i.s.m. FC Kluif)  – zijn persoonlijk gesigneerd door een van de Ajax-iconen!

  • Jaap Visser
  • 29 x 29 cm
  • 978-94-915-5567-1
978-94-915-5567-1

49,00

Uitverkocht

Uitverkocht
  • We doen er alles aan om bestellingen binnen 2 dagen te leveren

Vaak samen gekochte producten

+ swart 80 + +
Prijs voor alle producten: Oorspronkelijke prijs was: €153,85.Huidige prijs is: €143,08. Bespaar 10,77
T

Trilogie is het vuistdikke boek over de Europa Cup zeges van Ajax in 1971, ’72 en ’73. Voor deze gelegenheid komt er ook een luxe editie op de markt. De Ajax-iconen Sjaak Swart, Johnny Rep en Ruud Krol krijgen ieder hun eigen luxe box, bestaande uit een hippe Ajax-Trilogie sweater, met gesigneerd label van een van de iconen. De sweater is gemaakt i.s.m. FC Kluif. Het boek in deze box heeft een eigen icoon-omslag en de eerste acht blz. zijn gericht op het icoon.

Houd me op de hoogte

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over dit boek.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken