Shop

Nostalgische voetbalkalender ADO Den Haag

In deze zorgelijke tijden van lege tribunes neemt Kick uitgevers je mee terug naar de voetbalromantiek. Op groot formaat (A2) is er nu de Nostalgische voetbalkalender ADO Den Haag – 2021. Dertien iconische foto’s over de clubgeschiedenis – alle in prachtige kleuren – laten je terugkeren naar de droomwereld van het voetbal. De in dit métier gespecialiseerde Jakob Lagerweij heeft de platen uit de oude doos op een fenomenale manier kleur gegeven. Van modernere tijden zijn de mooiste kleurendia’s gebruikt.

  • 42 x 59,4 cm (A2)
7423437856829-1

24,95

Uitverkocht

Uitverkocht
O

Op de openingsplaat van de Nostalgische voetbalkalender ADO Den Haag – 2021 geeft Aad Mansveld alles in een kopduel met de Spartaan Hans Eijkenbroek. Zoals Aad Mansveld altijd alles heeft gegeven als voetballer. De kalender laat ADO in de oorlogsjaren als kampioen van Nederland zien. In prachtige kleuren, in een volgestroomde Kuip. Heerlijk is in 1949 het portret van binnenspeler Theo Timmermans, poserend in zijn Haagse achtertuintje. In ADO-shirt! In de kalender komt ook de onvergetelijke Carol Schuurman langs, op 15 september 1957 tweemaal scorend tegen Feijenoord. En we zien ook volgende ADO-helden: Harry Heijnen, Ton Thie en Piet de Zoete met de in 1968 gewonnen KNVB-Beker. Ernst Happel loopt met zijn ploeg in de bossen van Zeist. Dick Advocaat duelleert met FC Twente-keeper Piet Schrijvers. Prins Claus geeft Henk van Leeuwen voor de Bekerfinale van 1975 tegen FC Twente een hand. Martin Jol zien we als de bepalende speler van FC Den Haag en de kalender sluit af met het behalen van Europees voetbal in 2011.

De Nostalgische voetbalkalender ADO Den Haag – 2021 is – zo is het streven – de start van een voortaan jaarlijks terugkerende traditie!

Houd me op de hoogte

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over dit boek.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel deze pagina:

Andere interessante boeken